Studio-ux heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van overtuigende websites.

Studio-ux heeft ruim 20 jaar ervaring met het maken van overtuigende websites voor kleine en grote bedrijven.

Werk


Studio-ux is in de zomer van 2020 opgericht na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij Zuiderlicht in Maastricht, een van de grootste (web)design bureau’s in Limburg. Ik heb daar in samenwerking met klanten, ontwerpers en programmeurs gewerkt aan oa. liof.nl, a2maastricht.nl, azl.nl, mosa.nl, rhcl.nl, sintservaas.nl en 3wrealestate.nl.

 

Studio-ux werkt voor:

LIOF (liof.nl, businessinlimburg.com, einsteintelescopeforbusiness.nl), Dauw (Viastory) (collectedbyoostwegel.nl, noto-notarissen.nl, gave.fund, chromin.nl ), Perron 9 (willemstrappen.nl, casbikes.nl, teach-jeugdhulp.nl, godfroyadvies.nl, jardinmonet.nl), Brigthlands, Medtronic (medlim.net), Betawerk, StudioZebravink, Dewi Andoetoe (doordewi.nl), Rik Meijers (rikmeijers.nl), Le Cabinet / Monique Rosier (lecabinetmaastricht.com), Coval Ventures (flygaft.com), Demarrage Fietskoeriers (demarragefietskoeriers.nl), Lake3d, Chipmunk Health Solutions, Nijvere publishers (nijverepublishers.nl), Designmarket (designmarket.today), Sral, Rob Lanckohr Juweliers, Debatcentrum Sphinx, Visser Driving Services (visserdrivingservices.com), Martijn Kagenaar (martijnkagenaar.nl), SDF Works, Dönci Bánki, Pascal Leenders (pascaleleenders.nl)

 

Projecten

einsteintelescopeforbusiness.nl

Design & development: Studio-ux

'Gezocht: hightech ondernemers die mee willen bouwen aan de Einstein Telescope' is de eerste zin op de homepage van deze site. Om innovatie en versnelde ontwikkeling van nieuwe technologieën voor de Einstein Telescope te stimuleren is een valorisatieprogramma van start gegaan. 'Deze regeling helpt Nederland zich nog meer te positioneren als internationaal knooppunt van technologische vooruitgang' aldus Robbert Dijkgraaf, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

lanckohr.nl

Design & development: Studio-ux

Chantal Lanckohr, mede eigenaar: 'Een nieuwe website die helemaal bij ons past. Een 'inspiratie website' met de grote nadruk op beeld. Een look-book met mooie beelden van onze collecties BRON, Pesavento, Nanis en meer šŸ’Ž. En ook een plek met veel ruimte voor onze Rob Lanckohr Atelier Collectie, onze eigen juweel-ontwerpen. 

Medlim home.png
medlim.net

Design & development: Studio-ux

Medlim is een programma dat internationale medische start-ups naar Limburg wil brengen. Medlim is een samenwerkingsverband van LIOF, Medtronic, Brightlands Maastricht, Imec en Medace. 

doordewi.nl

Design & development: Studio-ux

Zoek je tijdelijke versterking van het communicatieteam? Komt er een groot communicatieproject aan en heb je een projectleider nodig? Of heb je behoefte aan toegankelijke teksten? door:dewi ondersteunt bedrijven en organisaties om hun boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen.

demarrage­fietskoeriers.nl

Design & development: Studio-ux

In een tijd waarin duurzaam ondernemen hoog op de agenda staat is een fietskoerier in vele opzichten een verstandige keuze. Een eenvoudige manier om iets goeds te doen voor het milieu, zonder in te leveren op service. Als doorgewinterde logistieke partner regelt Demarrage fietskoeriers kundig het groene vervoer van al je zendingen.

rikmeijers.nl

Design & development: Studio-ux

Rik Meijers' paintings are unforgettable. Love them or hate them, it is not possible to mistake his spirited compositions and untamed style with any other painter’s work.  Homa Nasab, Artinfo / Museum Views.

SchermĀ­afbeelding 2022-12-13 om 12.17.17.png
lecabinetmaastricht.com

Design & development: Studio-ux

Je legt je verhaal in goede handen bij psycholoog Monique Rosier. Ze begeleidt cliënten met hulpvragen op het gebied van relaties, familie, werk, verlies en rouw.

SchermĀ­afbeelding 2022-12-13 om 12.16.59.png
martijnkagenaar.nl

Design ism. Jorg Kuijl, Development: Studio-ux

Martijn helpt je organisatie aan een betere positionering en profilering. Ontwerp ism. Jorg Kuijl.

Custom Size ā€“ 1.png
businessinĀ­limburg.com

Ux-design: Studio-ux, ontwerp en development: Zuiderlicht

Studio-ux begeleidde voor en met LIOF de ontwikkeling van businessinlimburg.com. De site die de buitenlandse ondernemer overtuigt naar Limburg te komen. Van informatiebehoefte van de diverse persona's tot site structuur en benadering van de homepage. Dit werd uitgewerkt in een wireframe waarmee Zuiderlicht het ontwerp kon maken. Op de afbeelding hierboven is een scherm uit de wireframes te zien.

flygaft.com

Design & development: Studio-ux

GAFT – Green Air Fuel Technology - enables the first end-to-end solution to sustainable aviation fuel out of carbon dioxide without fossil fuels. They believe that CO2 is not a waste but a valuable feedstock, a resource.

Pascale.jpg
pascaleleenders.nl

Design & development: Studio-ux

 Autonoom fotografe Pascale Leenders toont haar fascinatie voor natuur, vorm en kleur met de kracht van abstractie.

Voor ontwerp­bureau's

Studio-ux werkt voor ontwerpers en (ontwerp)bureau's. Waar is de site bezoeker naar op zoek? Wat is de beste structuur en hoe breng je de bezoeker bij de conversie doelen? Wat zijn de beperkingen en de kansen in de techniek? Studio-ux adviseert ontwerpers bij ux-vragen en bouwt aangeleverde website ontwerpen met een bijzonder oog voor zaken als uitlijning, marges en typografie.

teach-jeugdhulp.nl

Design: Perron9, Developement: Studio-ux

Teach Jeugdhulp zet onderwijs in als middel voor een therapeutisch doel. Kinderen en jongeren die aankloppen hebben namelijk niet ‘zomaar’ een leerprobleem. Ze zijn geloof en vertrouwen kwijt, in de eerste plaats in zichzelf. Ze vinden op school hun draai niet. Soms zitten ze alleen nog maar thuis en zien nauwelijks perspectief. Teach ziet altijd perspectief en geeft nooit op. In opdracht van Perron9 deed Studio-ux de bouw van deze site.

godfroyadvies.nl

Design: Studio-ux ism. Perron9

Godfroy geeft onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiering. Al meer dan 100 jaar persoonlijk betrokken bij particulieren en ondernemers in Zuid-Limburg. Godfroy. Dat is duidelijk. 

oostwegel.jpg
collectedby­oostwegel.nl

Design: Viastory, Development: Studio-ux

Voor Oostwegel Collection maakte Viastory een online en offline magazine. Een omgeving die de hotels en restaurants tot leven brengt, verrast en verleidt. Het magazine neemt je mee op een reis door de regio Maastricht en ver daarbuiten. Lees de verhalen over mensen die inspireren en plekken om verliefd op te worden. Studio-ux verzorgde de bouw van deze site.

chromin.jpg
chromin.nl

Design: Viastory, Development: Studio-ux

Duurzame oplossingen voor slijtage en corrosie. Chromin helpt klanten vooruit door metalen slijtvast en corrosiebestendig te maken. Het werk is hoogspecialistisch en stoelt op unieke diffusietechnieken. Het resultaat? Sublieme materialen die langer meegaan.